Bolaget ska bedriva verksamhet inom affärsområdena catering, matlagningskurser, dryckesprovningar, konsultverksamhet inom hotell och restaurangbranschen samt utbildningar inom livsmedelsbranschen.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 516 | 6 681 | 4 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 209 | 587 | 143 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 209 | 586 | 143 |
Årets resultat (tkr) | 114 | 345 | 98 |
Summa tillgångar (tkr) | 964 | 1 614 | 1 211 |
Antal anställda | 5 | 5 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 516 | 6 681 | 4 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 209 | 587 | 143 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 209 | 586 | 143 |
Årets resultat (tkr) | 114 | 345 | 98 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 | 8 | 14 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 962 | 1 606 | 1 197 |
Tillgångar (tkr) | 964 | 1 614 | 1 211 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 172 | 657 | 493 |
Obeskattade reserver (tkr) | 362 | 303 | 155 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 30 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 431 | 653 | 534 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 964 | 1 614 | 1 211 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 303 | 1 336 | 1 567 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.2% | 8.8% | 3.0% |
Soliditet | 44.9% | 54.2% | 49.9% |
Kassalikviditet | 211.8% | 238.4% | 214.2% |
Den Franska Kocken AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Dfk Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva verksamhet inom affärsområdena catering, matlagningskurser, dryckesprovningar, konsultverksamhet inom hotell och restaurangbranschen samt utbildningar inom livsmedelsbranschen.